Over Swim en Gym (S&G) Sports

Ons bedrijf

 

Swim en Gym (S&G) Sports is de officiële distributeur van het grootste Europese bedrijf op het gebied van zwemsport artikelen opgericht in 1975.

 

De oorsprong van de Nederlandse activiteiten gaan al terug naar 1989 toen Emmy en Fritz Kozel de verkoop in Nederland begonnen.

 

Emmy en Frits Kozel zijn inmiddels gepensioneerd en sindsdien is de huidige leiding in handen van een gemotiveerd team van mensen die hun hele leven al in de (zwem)sportartikelen actief zijn.

 

Veel van de mensen betrokken bij de ontwikkeling en verkoop van de zwemproducten die wij aanbieden hebben een zwemsport achtergrond, zelfs op Olympisch niveau:

 

Ons team

 

Het team van Swim en Gym bestaat uit gedreven mensen die al ruim 30 jaar werkzaam zijn in de sportbranche en die klant-tevredenheid belangrijk vinden. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Vindt u bijvoorbeeld iets niet op onze website, neem gerust telefonisch of via het contact formulier contact met ons op en de kans is groot dat wij u toch kunnen helpen, al is het maar door u door te sturen naar een andere leverancier, want ook dat vinden wij klantvriendelijkheid!

Informatie:

Ophalen van bestellingen na overleg.

Retouradres: staat op de rekening die bij de levering zat.

Telefoonnummer: 030 - 63 41 171

E-mail: info@swimengym.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 11:00 en 22:00 uur. Buiten deze tijden/dagen of als de lijn in gesprek is kunt u een bericht inspreken.

Swim en Gym (S&G) Sports in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nr. 30201315.

BTW nummer NL001185128B41

Ons kantoor is gevestigd op Meercamp 64, 3992 RK Houten.