FINIS Forearm Fulcrum
  • FINIS Forearm Fulcrum
  • FINIS Forearm Fulcrum Senior

FINIS Forearm Fulcrum

€ 16,49

FNIS Forearm Fulcrum is een nieuwe ontwikkeling door FINIS. Dit kan door iedere zwemmer gebruikt worden, ongeacht het niveau. Het houdt de hand, pols en elleboog in een optimale houding. Scroll verder en bekijk de video en alle informatie.

maat
Aantal

Letselpreventie en de onderarm Fulcrum


Zwemmen is zonder twijfel een van de beste sport voor je lichaam . De combinatie van spierkracht en aerobic conditionering is waardevol voor mensen op elk niveau van de sport . Bewegen door het water wordt nog leuker als je zwemt met de juiste techniek, omdat het gemakkelijker wordt om het uit te houden gedurende een langere tijd . "Op de juiste manier" zwemmen helpt ook uw gewrichten te beschermen tegen letsel . Of je nu één keer per maand zwemt of elke dag, correct leren zwemmen zal je beleving intensiveren en houd je gezond .

De onderarm Fulcrum is een geweldig hulpmiddel voor het trainen met de juiste techniek . Het ontwerp in de vorm van de cijfer 8 vergrendelt de pols in dezelfde positie als de onderarm, wat de trekoppervlakte aanzienlijk verhoogt. Zwemmers hebben, door vermoeidheid of onervarenheid, vaak de neiging om alleen met hun handen te reiken. Door te trekken vanuit een hoge elleboog zullen de spiergroepen in de schouders, alsmede langs de zijkanten en de achterkant van de romp, benut worden. Het gebruiken van deze grote spiergroepen zal uw uithoudingsvermogen drastisch vergroten en beperk de zware belasting van de gewrichten  die meestal typerend is voor zwemmers met een slechte techniek .

Het gebruik van de onderarm Fulcrum is een geweldige manier om de juiste zwem 'catch' te leren of te trainen zonder een kunstmatige vergroting van het trekoppervlak, zoals het geval is bij gebruik van een hand peddel. Dit apparaat helpt je om de juiste trek-hoek te bereiken maar vangt niet meer water dan het lichaam van de zwemmer van nature kan verplaatsen . Dit maakt het gebruik van de onderarm Fulcrum een veilige en gemakkelijke manier om je techniek te perfectioneren in alle vier de zwemslagen.

 

CS297

5 andere artikelen in deze groep